2020 Nissan Versa sedan er mere end blot grundlæggende transport

Nissan kommer ikke langsomt:

Den sidste Nissan Versa var et køretøj, der var alt andet end svært at overse, men Nissan bestræber sig på at gøre tingene på en anden måde med den opdaterede 2020-model. Så i stedet for en biludstilling valgte Nissan Tortuga Music Festival i Fort Lauderdale, Florida, for at afsløre den nye subkompakte bil. Men har Nissan Versa 2020 mere at tilbyde end blot reklametricks?





Det er med det samme tydeligt, at Nissan lagde mere anstrengelse i 2020-versaen end sin forfader. Fortidens Versa-køretøj virkede, som om det var planlagt midt i et pusterum, men alligevel får 2020-modellen følelsesmæssig udvendig styling, der får den til at ligne en mindre end forventet Altima. Uden tvivl er Nissans monstrøse 'V-Motion'-grill endnu en opnået smag, men i hvert fald forsøgte skaberne at opnå noget umiskendeligt.



 2020 Nissan Versa sedan

Indersiden kommer også intenst fra Altima, med en sammenlignelig instrumentbrætform og et planbundet styrehjul. Hvorom alting er, er det fokale touchscreen-show implanteret i instrumentbrættet, i modsætning til umonteret, som på det større køretøj. Apple CarPlay og Android Auto er tilgængelige, men alligevel er de ikke standardudstyr. Nissan lavede ikke desto mindre uafhængig krisebremsning, advarsel om vejstart og programmerede høje søjler til standard. Alsidig rejsekontrol, sårbar sideobservation og en skærm med førerovervejelse er skønsmæssige ekstra elementer.



Flere nyheder: Uber Eats lader dig spore din ordre, nu med sød grafik



2020 Versa er noget særligt:

Den forhjulstrukne 2020 Versa er kun tilgængelig med én motor: En 1,6-liters fire-tønde enhed. Det lidt lille kraftværk producerer 122 styrke og 114 pund-fods drejningsmoment. Transmissionsbeslutninger omfatter en fem-trins manuel gearkasse og konstant faktorgear (CVT).

Nissan Versa-køretøjet fra 2020 bliver afmærket midt på året, og det vurderes, at det vil blive rapporteret nærmere afsendelsesdatoen. Nissan henviste ikke til ankomsten af ​​Versa Note hatchback og forventer sandsynligvis, at de relativt målte Kicks skulle overtage kontrollen over køretøjets job. Kicks' høje kørestilling og firkantede stil gør det muligt for Nissan at annoncere den som en hybrid, hvilket er væsentligt mere attraktivt for amerikanske købere end en hatchback. Hvorom alting er, så har Kicks ikke firehjulstræk, hvilket gør den praktisk talt svarende til almindelige hatchbacks.



Du kan måske lide dette: Cemtrex Smartdesk er ikke som din typiske arbejdsstation



Bemærk, at rivalen Toyota bringer hatchback-varianten af ​​sin Yaris tilbage i nærheden af ​​den nuværende bil. 2020 Toyota Yaris hatchback vil gøre en stor optræden på 2019 New York Auto Show, ikke længe fra nu. Vi forventer, at Versa-bilen fra 2020 også dukker op i Big Apple.