Bloker brugere til at slette sendte meddelelser på Microsoft Teams
Microsoft Teams er et af de mest populære værktøjer, der hjælper teams med at samarbejde hjemmefra. Du kan kommunikere gennem direkte beskeder og gruppebeskeder, videokonferencer med dine teammedlemmer og dele filer. Det ville ellers kræve brug af tredjepartstjenester. I denne artikel skal vi tale om, hvordan man blokerer brugere til at redigere og slette sendte meddelelser på Microsoft Teams. Lad os begynde!
Microsoft Teams giver dig også muligheden for at tilpasse grænsefladen efter din organisations behov. Samt udsende gæstelinks til dine kunder og samarbejdende medlemmer for midlertidig adgang til dine projekter. Du kan endda tilbagekalde tilladelser til redigering af beskeder for dine teammedlemmer. Og endda begrænse dem i at slette sendte beskeder.
avast bruger 100 disk
Ønsker du at deaktivere sletning og udgave af sendte meddelelser på Microsoft Teams? Så er du landet på den rigtige side. Vi har samlet en trin-for-trin guide, der hjælper dig med nemt at deaktivere sletning af beskeder på din Microsoft Teams-konto.
Dette vil give dig mulighed for at holde kommunikationen mellem dine teammedlemmer gennemsigtig og samtidig skabe et mere lige arbejdsmiljø. Lad os tage et kig på, hvordan du kan deaktivere sletning af beskeder i Microsoft Teams.
Fjern tilladelsen til at redigere og slette sendte meddelelser
- På Microsoft Teams skal du vælge menuen Teams i venstre rude.
- Vælg det ønskede hold, som du vil deaktivere sletning af beskeder for, og klik på ' 3-prikker ’ menuikon ved siden af navnet.
- Vælg ' Administrer teams ’. Dette fører dig til redigeringsfanen for dit team.
- Find og vælg ' Indstillinger ' mulighed som vist nedenfor.
- Rul derefter til bunden, indtil du finder et afkrydsningsfelt med titlen ' Giv medlemmer mulighed for at slette deres beskeder ’. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet. Muligheden for sletning af beskeder er nu deaktiveret for alle dine teammedlemmer af det specifikke team.
Hvis du skal blokere brugere fra at redigere beskederne, fjern markeringen boksen for muligheden ' Giv medlemmer mulighed for at redigere deres beskeder ’. Brugere kan dog ikke redigere deres beskeder, når de først er sendt.
flash twrp med odin
Fjern tilladelse til redigering eller sletning af sendte meddelelser for alle teams
Hvis du ønsker at deaktivere sletning af beskeder for alle dine teams. Så skal du følge samme procedure for hvert hold. Der er ingen måde at deaktivere denne funktion for alle dine teams på én gang.
Hvem kan redigere og slette sendte beskeder på Microsoft Teams
Godt, både gæstebrugere og medlemsbrugere kan redigere eller slette de sendte beskeder i dit team i Microsoft Teams. Hvis du fjerner tilladelsen som angivet ovenfor. Så vil dette fjerne muligheden for både gæstebrugere og medlemsbrugere i det pågældende team.
Hvordan ved man, om en besked er blevet slettet?
Nix. For modtageren(e) fjernes den slettede besked helt med det samme. For afsenderen er det erstattet af teksten ' Denne besked er blevet slettet ' og fortryd-knap. Hvis du klikker, vil slettebeskeden komme tilbage.
Hvordan ved man, om en besked er blevet redigeret?
Ja, Microsoft Teams sætter ' Redigeret ’ bemærkning lige efter beskeden. Men det kan ikke fremhæve, hvad der blev tilføjet eller slettet fra beskeden. Du kan heller ikke se den originale besked.
Konklusion
Okay, det var alt folkens! Jeg håber, du kan lide denne artikel om Slet sendte meddelelser og finder den nyttig for dig. Giv os din feedback på det. Også hvis I har yderligere spørgsmål relateret til denne artikel. Så fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor. Vi vender snart tilbage til dig.
dlc installerer ikke damp
Hav en god dag!
Se også: Sådan finder du en falsk besked på WhatsApp


