Tjek, hvem der har set din Snap Story på Snapchat
Sådan kontrolleres, hvem der har set din Snap Story på Snapchat
Din Snapchat-historie giver dig mulighed for at dele et foto eller en video med alle dine Snapchat-venner i 24 timer. I modsætning til et normalt Snapchat-billede eller -video, som du kan se en gang, kan Snapchat-historier ses igen og igen, indtil de ødelægges 24 timer efter, at de er sendt. Du kan også se, hvor mange af dine venner på Snapchat, der har set deres Snapchat-historier og deres navne.
Da WhatsApp introducerede den set-funktion, var folk vrede. Funktionen gjorde det umuligt at ignorere en besked eller svare uden en meget gyldig grund. Endelig har andre messaging-apps erhvervet og replikeret denne funktion. Alle har en måde at deaktivere det på, i modsætning til Snapchat. Dette fortæller dig på godt og ondt nøjagtigt, hvornår nogen har set dine opdateringer, meddelelser, eller når han skriver. Snapchat sender dig bogstaveligt en underretning, når en af dine kontakter begynder at skrive. Der er ingen måde at skjule din aktivitet i appen, og dette gælder for din Snapchat-historie. Du kan se, hvem der så din Snap-historie ganske let.
Læs også: Gem data på Snapchat med rejsetilstand
Kontroller, hvem der har set din Snap-historie
Åbn Snapchat, og rul til venstre for at få adgang til skærmbilledet Historier. Du skal allerede have en aktiv snap-historie. Tryk på din historie. Pas på ikke at trykke på nogen af de tre sideknapper.

Når du trykker på din historie, begynder den at spille. Hvis du ser på dette skærmbillede, vil du bemærke en lille pil i bunden. Rul op på denne pil. Et panel åbnes, der afslører, hvor mange mennesker der har set din snap-historie. Du kan se det samlede antal visninger i øverste venstre hjørne. Dernæst for ham kan du se, hvor mange gange din historie er blevet gengivet.
Begrænsninger
Snaphistorier har en begrænset varighed på 24 timer. Dette begrænsede liv betyder, at dine tilhængere / venner / offentligheden på Snapchat kun kan se din historie på det tidspunkt. På samme måde kan du kun kontrollere, hvem der så din snap-historie, så længe den er tilgængelig.
Når din historie er løbet, dvs. 24 timer udløber, kan du ikke længere kontrollere, hvor mange visninger du har i din historie. Hvis du derefter tilføjer flere snapshots til din historie, kan du kun kontrollere synspunkterne på den historie. Ældre snapshots i en historie udløber efter 24 timer. De synspunkter, du ser i en historie, er til snapshots, der stadig er inden for 24-timersperioden.
Hvis du vil begrænse, hvem der kan se din historie, kan du gøre det. Du kan tillade alle dem, der følger dig, at se din historie eller kun begrænse den til dine venner. Venner er mennesker, der følger dig og følger dig. Hvis du kun begrænser synligheden af din øjeblikkelige historie til venner, kan de mennesker, du ikke følger, ikke se din historie.
Læs også: Sådan slettes en sendt besked på Snapchat
Hvis du vil dele en tilføjelse med et begrænset antal venner, er din historie ikke den bedste måde at gøre det på. I stedet er det bedre at oprette en gruppe på Snapchat og dele din historie med gruppen.


