Sådan slettes sendt e-mail i Gmail - forklaret fuldt ud

Er der noget værre end at klikke på knappen Send og indse, at du lige har sendt en e-mail til den forkerte person? Mere end værre! Hvis det indeholdt nogle fortrolige oplysninger om dit arbejde, kan du være i store problemer. I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du kan slette en sendt e-mail i Gmail. Lad os komme i gang!





Du kan dog slette det fra din Sendte ting eller Udbakke folder. Du kan ikke slette en sendt e-mail fra modtagerens indbakke. I de første 30 sekunder kan du dog også fortryde en sendt e-mail. I det mindste er der noget, du kan gøre, hvis du indser din fejl til tiden.



Slet sendt e-mail i Gmail

Den ovennævnte situation er sandsynligvis sket for alle mindst én gang. Nogle gange er det bare pinligt, de andre gange kan det få dig i nogle alvorlige problemer. For et par år siden erkendte Google, at mange brugere stod over for dette problem. Og så har det besluttet at tilbyde en løsning.

Men hvis du vil annullere en e-mail, så skal du handle hurtigt. Du har kun 30 sekunder til at klikke på den magiske knap. Derefter forsvinder denne mulighed. Derfor foreslår vi, at du altid tjekker dine e-mails, så snart du sender dem. Du kan muligvis undgå gener og også forhindre en katastrofe.



For at få dette til at ske skal du have funktionen Fortryd angivet. Vi viser dig, hvordan du aktiverer det, og vi foreslår, at du beholder det på alle tidspunkter. Du ved aldrig, hvornår du muligvis har brug for det, og når katastrofen rammer, har du ikke nok tid til at tænde den.



Slet sendt e-mail i Gmail

Sådan deaktiveres Fortryd funktion? Slet sendt e-mail i Gmail

Følg disse nemme og enkle trin for at aktivere fortrydelsesfunktionen:



  • Log ind på din Gmail-konto, og klik derefter på Indstillinger.
  • Gå til sektionen Generelt.
  • Fortryd Send er det første punkt i menuen. Marker afkrydsningsfeltet Aktiver fortryd afsendelse.
  • Der kan du også vælge annulleringsperioden. Tredive sekunder er den længste tid, du kan vælge. Den korteste er 10 sekunder. Vælg dit valg. Vi foreslår selvfølgelig altid, at du vælger 30 sekunder.
  • Derefter skal du rulle ned og klikke på Gem ændringer.

Det er det! Det er ret simpelt. Bare glem ikke det sidste trin, fordi Gmail gemmer ikke dine ændringer automatisk.



Sådan fortrydes sendt e-mail? Slet sendt e-mail i Gmail

Nu har du Fortryd-funktionen slået til, men hvad skal du gøre, når du har brug for det annullere en e-mail? Lad os sige, at du har sammensat din e-mail, indtastet modtagerens adresse og også klikket på Send. Derefter vil du se en besked, der siger: Din besked er sendt. Fortryd eller se besked.

Denne meddelelse vises normalt øverst på skærmen i en gul boks. Du skal være meget hurtig, men det er ikke nødvendigt at få panik over det.

Bare klik på Fortryd indstillingen, bare sørg for at du gør det med det samme. Hvis du klikkede på knappen Fortryd, før tiden udløb, skulle du nu se meddelelsen, der siger: Afsendelse er fortrydet.

Det er det! Du klarede det, og så kan du slappe af nu.

Hvis det ikke lykkedes dig at fortryde din e-mail. Så er der endnu en mulighed. Måske har du sendt en e-mail til den adresse, der slet ikke findes. Det ville være et stykke af gode nyheder, fordi din e-mail aldrig bliver leveret.

Konklusion

Okay, det var alt sammen folkens! Jeg håber, du kan lide denne artikel og finder det nyttigt for dig, giv os din feedback. Også hvis jer har yderligere problemer og forespørgsler relateret til denne artikel. Så lad os vide det i kommentarfeltet nedenfor. Vi vender snart tilbage til dig.

Hav en god dag!

Se også: Sådan slettes virtuel maskine i VMWare