Sådan fjernes Bumble-konto permanent

Vil du fjerne Bumble-kontoen permanent? Uanset om du fandt din livspartner eller bare planlægger at gå videre fra online dating, vil du måske fjerne din Bumble-konto permanent.





Ligesom andre apps på sociale medier kan det dog være ret vanskeligt at finde ud af, hvordan man opfylder dette. Disse virksomheder vil ikke have dig til at forlade, så de har ofte brug for dig til at tage et par skridt for at slå din konto permanent fra.



Hvis du ikke længere vil bruge Bumble, skal du se på, hvordan du permanent fjerner din Bumble-konto og opsiger Bumble Boost-abonnementet.

Sådan fjernes din Bumble-konto

Fjern Bumble-konto permanent



Hvis du bare vil tage en pause i et par dage, kan du overveje midlertidigt at skjule din Bumble-konto. Du kan gøre det let, og så modtager du ikke alarmer, før du igen aktiverer din profil.



Men hvis du er sikker på at du ikke bruger den længere, er det et godt valg at fjerne din konto. Da din Bumble-konto er knyttet til din Facebook-konto, er det ikke så let at fjerne det, som du tror. Afbryd oprindeligt forbindelsen mellem Bumble og Facebook, inden du fjerner din Bumble-konto.

Trin 1: Break Connection s / w Bumble & Facebook

Du vil ikke gøre dette, hvis din Bumble-konto ikke har forbindelse til din Facebook, men nogle konti (og alle ældre konti) er vedhæftet.



På din mobil:



Trin 1:

Først skal du gå over til Facebook derefter log ind .

Trin 2:

Flyt derefter til Indstillinger> Bruger indstillinger .

Trin 3:

Vælge Apps> Logget ind med Facebook .

Trin 4:

Vælg Humle > Fjern app .

Trin 5:

Bekræfte .

På din pc:

Trin 1:

Først skal du gå over til Facebook derefter log ind.

Trin 2:

Tryk på pilen i øverste højre hjørne, og tryk derefter på Indstillinger .

Windows 8.1 [version] [32 eller 64 bit] generisk nøgle
Trin 3:

Tryk på Apps og websteder i venstre kolonne.

Trin 4:

Find Bumble, og marker afkrydsningsfeltet ud for det.

Trin 5:

Tryk på Fjerne .

Trin 6:

Bekræfte .

Trin 2: Fjern din Bumble-konto

Når du har gennemført alle ovenstående trin, kan du derefter flytte for at fjerne din Bumble-konto. Heldigvis er det en øjeblikkelig og smertefri proces, der bare har brug for et par enkle trin.

Hvis du vil fjerne din konto, skal du følge disse trin omhyggeligt:

Trin 1:

Gå over til Bumble-appen, og åbn den derefter.

Trin 2:

Vælge Indstillinger og gå til bunden.

Trin 3:

Vælg Slet konto .

Trin 4:

Indtast ordet slet og klik Bekræfte .

Din Bumble-konto fjernes, og du kan ikke få adgang til din profil, så sørg for at du er okay med at miste dine tekster og kampe, inden du går til disse trin.

Trin 3: Afmeld Bumble Boost

Når du abonnerer på Bumble Boost, vil du opsige dit abonnement - alternativt bliver du debiteret, selv efter at du har fjernet din konto.

Til mobil:

Trin 1:

Gå over til Google Play Butik.

Trin 2:

Flytte til Konto og abonnementer .

galakse note 5 verizon rod
Trin 3:

Vælg Bumble-abonnementet.

Trin 4:

Vælge Afbestille og bekræft annulleringen.

Til iOS:

Trin 1:

Gå over til iTunes & App Store.

Trin 2:

Vælg din Apple-id på toppen.

Trin 3:

Vælge Se Apple ID og så Abonnementer .

Trin 4:

Plukke Humle .

Trin 5:

Vælge Annuller abonnement .

Nu annulleres dit Bumble Boost-abonnement, og du bliver ikke længere debiteret.

Konklusion:

Her handler alt om Fjern Bumble-konto permanent. Humle som datingapps kan være sjovt, men de er ikke for alle. Hvis du planlægger, at det er tid til at gå videre fra online dating, er det nemt at fjerne din Bumble-konto og opsige abonnementet. Du skal bare følge instruktionerne nævnt i denne vejledning for at være klar til at komme videre på ingen tid.

Hvis du mener, at det er nyttigt, så lad os vide dine forslag i kommentarfeltet nedenfor. Har du fundet en anden metode, som du tror, ​​vi ikke kan dække i denne artikel? Kommenter os nedenfor!

Indtil da! Bliv sikker 🥰

Læs også: