Sådan fjernes deling med Skype i Windows 10
I Windows 10 tilføjede Microsoft nu en delmulighed i Microsoft Edge, så folk kan dele ethvert link med deres venner via e-mail, Twitter, Facebook osv. Nu har Microsoft også forbedret denne funktion. Du vil nu også se indstillingen Del i højreklik på genvejsmenuen. Delelementet vises, når du højreklikker på en hvilken som helst mediefil som billede, video osv. Det giver dig også mulighed for at dele filen med nogen via e-mail, Skype, LINE osv. Bortset fra det kan du også gemme filen til OneDrive, eller indstil også en Cortana-påmindelse og meget mere. Hvis du ikke har brug for det og gerne vil slette delelementet. I denne artikel skal vi tale om Sådan fjerner du deling med Skype i Windows 10. Lad os begynde!
Heldigvis er der faktisk en måde at slippe af med denne irriterende nye tilføjelse til vores allerede overfyldte genvejsmenu på Windows 10. Det er dog ikke et ligetil job, som du ønsker, fordi du bliver nødt til at beskæftige dig med registreringseditoren. Noget der faktisk ikke er let at gøre for svage hjerter.
En kontekstmenu er faktisk en pop op-menu, der giver genveje til handlinger, som softwareudvikleren forventer, at brugeren muligvis vil foretage.
I et Windows-miljø er der grundlæggende adgang til genvejsmenuen med et højre museklik. Såsom hvis slutbrugeren højreklikker i et Word-dokument. Pop-up-menuen inkluderer også genveje til fortrydelse, klipning, kopiering og indsætning. Hvis slutbrugeren højreklikker i Excel, men genvejsmenuen også indeholder genveje til indsæt celle, slet en celle, indsæt special. Og alle de andre kommandoer, der mest bruges til dette program.
Brugerinteraktion med kontekstmenuer afhænger grundlæggende af computerenheden. Dets operativsystem (OS) og dets inputmekanismer. Hvis brugeren ikke har en mus, som for eksempel, kan han få adgang til kontekstmenuer ved at trykke på en tastaturkombination, trykke og holde på en trackball. Hold et tryk på en berøringsskærm eller placere to fingre på en pegefelt. Kontekstmenuer kan lukkes ved at vælge en handling eller trykke uden for menuområdet i åbent rum.
En meget nylig opdatering til Skype app har nu tilføjet en mulighed for brugere at dele filer lige fra genvejsmenuen. Dette har fået den allerede rodede menu til at udvides endnu mere, hvilket brugerne finder totalt unødvendige. For at fjerne indstillingen fra genvejsmenuen bruger vi faktisk Windows 10 Registreringseditor.
Brug af Regedit
Regedit er den egentlige registreringseditor, der er indbygget i Windows 10. Dette giver dig også mulighed for at slette og ændre nøgler til dit operativsystem. Det fungerer grundlæggende som en ordbog til din computer. Det skal også bemærkes, at eventuelle ændringer, du foretager i registreringsdatabasen, kan påvirke din enhed negativt. Så du skal sørge for, at du ikke sletter noget, som du ikke er sikker på.
For at åbne din Registreringseditor skal du klikke på Start-knappen og skrive 'Registrering'. Nu afhænger det faktisk af, hvor du downloadede applikationen fra, din nøgle vil være forskellige steder.
BEMÆRK: Det kan du også ønske dig sikkerhedskopier dine registreringsdatabaseindstillinger først, før du redigerer det til Skype. Hvis jobbet går dårligt, kan du sikkert også gendanne tingene tilbage til det normale med sikkerhedskopien.
Hvis du downloadede installationsprogrammet fra webstedet
Hvis jer har downloadet din Skype-applikation fra Skype-webstedet, så er det her, du finder din nøgle.
HKEY_CLASSES_ROOT*shellShareWithSkype
For at navigere gennem Registreringseditor skal du enten dobbeltklikke på en mappe eller klikke på den lille pil ved siden af den.
Når du når 'ShareWithSkype', skal du højreklikke på mappen og vælge 'Slet'.

Genstart nu din pc, for at ændringerne kan træde i kraft. Prøv det ved at højreklikke på en fil for at se, at indstillingen 'Del med Skype' er forsvundet eller ej.
Hvis du afinstallerede fra Microsoft Store
Dette er lidt vanskeligt, hvis vi sammenligner det med ovenstående metode. Hvis du downloadede din Skype-applikation fra Microsoft Store, er det her du finder din nøgle.
ComputerHKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesPackagedComPackage
Vælg nu indstillingen med SkypeApp i navnet og derefter Klasse> {776DBC8D-7347-478C-8D71-791E12EF49D8}.
Nu i det højre panel skal du kigge efter DllPath. Højreklik på tasten, og vælg derefter 'Rediger'. Alt hvad du skal gøre nu er at tilføje en bindestreg (-) før værdidataene faktisk. Dine værdidata skal læse disse af følgende:
-SkypeSkypeContext.dll

Tryk på 'OK' for at fuldføre værdiskiftet. Gå videre, og genstart derefter din pc. Prøv det ved at højreklikke på en fil for at se, at indstillingen 'Del med Skype' er forsvundet eller ej.
Bemærk: Hvis jer vil bringe indstillingen 'Del med Skype' tilbage til kontekstmenuen. Så er alt hvad du skal gøre, at fjerne den bindestreg (-) i værdidataene. Husk, at når du foretager ændringer i Regedit, skal du altid sørge for at genstarte din pc.
Afinstaller Skype
Hvis du ikke finder dig selv ved at bruge Skype meget, kan du bare fjerne Skype-programmet fra din pc for at fjerne Skype fra genvejsmenuen. Når alt kommer til alt, siden låsningen, er vi faktisk begyndt at være opmærksomme på mange andre alternativer såsom Zoom, Google Meet, Google Duo, Microsoft Teams og meget mere.
Konklusion
Okay, det var alt sammen folk! Jeg håber, at jer kan lide denne artikel og også finder det nyttigt for jer. Giv os din feedback om det. Også hvis jer har yderligere forespørgsler og problemer relateret til denne artikel. Så lad os vide det i kommentarfeltet nedenfor. Vi vender snart tilbage til dig.
Hav en god dag!
Se også: Sluk for Skype-læsekvitteringer på mobil og desktop


