Sådan slukkes kortvisning på Google Fotos

Vil du deaktivere kortvisningen i Google Fotos? I øjeblikket er Google Fotos i færd med at renovere sit udseende. De fokuserer dog på synlighed eller enkelhed. En ny funktion tilføjede 'kortvisning' grupperer nu dine billeder og føjer dem til et interaktivt kort. Men hvad hvis du ikke har brug for placeringen af ​​dine billeder for at blive vist på kortet?





Arbejd af kortvisning:

Denne nye interaktive kortvisning bruger de geotags, der er knyttet til dine billeder, til at vise dem på deres respektive placeringer på kortet. Google Fotos havde en funktion, hvor du viser alle billeder, der er taget et bestemt sted. Men du ser ikke kun det sted, når du undersøger gennem dine fotos.



Kortvisning viser også områder, som du ofte fotograferer for at gøre det nemmere eller lettere for dig at søge i disse fotos. Du ønsker ikke at holde din placeringsindstilling aktiveret, bare for at bruge den nyeste funktion. Du kan dog tænde for placering, hvis du vil have dine fotos vist i kortvisningen.

Vis kortvisning på Google Fotos - kan du gøre dette?

Nå, den nyeste kortvisning er kun en del af Google Fotos-appen. Så der er ingen teknik til helt at slukke for den. Det er også placeret i bunden af ​​fanen 'Søg', som har brug for andre funktioner såsom 'Folk'.



Men hvis du er anspændt om din sikkerhed, er der nogle instruktioner, du kan tage for at sikre, at dine fotos ikke vises på Google Fotos-kortvisning.



Sådan sikres kortvisning fra visning af dine fotos

Som nævnt tidligere bruger den nyeste kortvisning Geotags, der allerede er forbundet til dine fotos. Dog indeholder geotags også oplysninger om det sted, hvor billederne blev taget. Også, hvis du ikke har nogen enhedsplacering på, vil Google forsøge at beregne, hvor billedet blev taget, afhængigt af forskellige andre faktorer såsom uploadplacering, check-in osv.

Sådan slukkes kortvisning på Google Fotos



Fjern EXIF-data

Dit kamera gemmer information om de optagne billeder i form af EXIF. Den indeholder dog grundlæggende viden om din telefon, kamera og også placeringen (hvis du tændte den). Du kan dog nemt se dine placeringsmetadata, der er forbundet med fotos på Google Fotos, og det er ret kedeligt at slette disse oplysninger. Du kan også gøre det ved hjælp af en tredjepartsapp. Her er en app kendt som Photo Exif Editor ( Android | ios ), der giver dig mulighed for let at se og redigere dine metadata på dine billeder.



Når du har installeret appen på din telefon, skal du blot starte den og klikke på 'Fotos'.

verizon note 5 rod

Vælg nu billederne fra dit galleri. Du kan også vælge forskellige billeder. Når du har valgt dine billeder, skal du klikke på 'Exif' øverst til højre.

Vælg 'Geolocation' for at slette geotags fra dine fotos. Klik på 'Gem' i øverste højre hjørne for at gemme ændringer på fotos.

Slet geotagging fra dit kamera

Dit kamera er den største gerningsmand, når du prøver at tilføje placeringsmetadata. Forhåbentlig er der et valg at sikre dette. Bemærk: Denne indstilling varierer fra mobil til mobil. Men du kan også finde det ganske let.

Trin 1:

Start først kameraappen på din Android og gå over til Indstillinger.

Trin 2:

Nederst i indstillingerne skal du søge efter 'Placeringskoder', 'Geotags', 'GPS-tag' osv. Slå bare denne indstilling fra eller deaktiver indstillingen.

Fjern placeringshistorik

Google registrerer, hvor du kan gå, og hvor du har været. Det bruger muligvis denne viden til at vedhæfte geotags til dine billeder. Hvis du vil fjerne din placeringshistorik på Google, skal du tjekke vores artikel nedenfor.

Konklusion:

Her handler alt om Deaktiver kortvisning. Hvis du har spørgsmål og spørgsmål vedrørende dette, så lad os det vide i kommentarfeltet nedenfor!

Læs også: