Hvordan sletter eller deaktiverer man en Facebook-konto?
Nå, dette spørgsmål overrasker os ikke længere, da vi har set mange kontroverser omkring den sociale mediegigant Facebook. Når det er sagt, er der mange grunde til at slette en Facebook-konto. Eller for personlig interesse i online privatliv eller simpelthen fordi du vil spare tid ved at eliminere dig selv. Derfor er vi her med nogle enkle metoder til at slette din Facebook-konto.
Hvordan deaktiverer eller sletter man Facebook-kontoen?
Hvis du overvejer at forlade Facebook, er du ikke alene. De voksende bekymringer om sociale netværk, der påvirker sundheden, gør folk villige til at forlade platformen. Sociale netværkssider som Facebook er ikke kun gode for mental sundhed, de hindrer også langsigtet produktivitet. Andre mulige årsager til at forlade Facebook er problemer med tillid og privatliv. Når det er sagt, vil vi i denne artikel guide dig til at slette eller deaktivere din Facebook-konto. Men før vi starter, skal vi kende forskellen mellem at slette og deaktivere en Facebook-konto.
Læs også: Sådan rettes Google Play Butik Download afventende problem
google hangouts app mac
Sletning vs. deaktivering af Facebook-konto
At slette din Facebook-konto og deaktivere den er to forskellige ting. Ved at deaktivere kontoen kan du skjule din online tilstedeværelse på Facebook. Mens fjernelsen vil fjerne den helt fra platformen.
Faktisk er Facebook ikke kun en samling af billeder og statusopdateringer; Det er meget mere end det! Alle dine kontakter, forbindelser, apps og relaterede spil. Derfor skal du være klar over den beslutning, du vil tage. Vi råder dig til først at deaktivere din konto og tjekke, om du har mistet noget vigtigt. Hvad sker der, hvis du mister adgangen til en app, der bruger Facebook som godkendelsestjeneste? Derfor er det altid godt at være forsigtig.
Hvad sker der efter deaktivering af din FB-konto?
- Du kan genaktivere din konto, når du vil vende tilbage.
- Folk vil ikke kunne se din historie eller lede efter dig på Facebook.
- Nogle oplysninger, såsom sendte beskeder, kan forblive synlige for andre.
Hvad sker der, når du sletter din FB-konto?
- Du vil ikke kunne logge på igen, når sletningen er fuldført. 30 dage er nødvendige for at gennemføre.
- Det kan tage op til 90 dage at slette de data, der er gemt på backup-systemerne. Dine oplysninger vil dog ikke være tilgængelige på Facebook i denne periode.
- Dine venner har muligvis stadig adgang til de beskeder, du sendte, efter at din konto blev slettet.
- Kopier af specifikt materiale, såsom optegnelser, kan forblive i FB-databasen, men er adskilt fra personlige identifikatorer, som angivet af virksomheden.
- Dine venner kan stadig se dit navn på din vennes liste. Det er kun synligt for dine venner og kun fra listen over dine venner.
- Gruppeadministratorer kan dog se dine indlæg og kommentarer, inklusive dit navn.
- Hvis du beslutter dig for at holde Messenger aktiv eller logge ind på Messenger, når du deaktiverer din FB-konto, forbliver Messenger aktiv. Du kan deaktivere det senere separat.
Bemærk venligst, at Facebook vil forsinke fjernelsesprocessen 30 dage efter din anmodning. Anmodningen om fjernelse vil automatisk blive annulleret, hvis du logger ind på din FB-konto igen inden deadline.
Deaktiver en Facebook-konto
Nu hvor du ved, hvad deaktivering gør, er her trinene til at deaktivere din FB-konto:
- Først skal du klikke på linket https://www.facebook.com/deactivate/ for at navigere direkte til deaktiveringssiden. Eller du kan også få adgang til siden ved at trykke på trekantens rullemenu i øverste højre hjørne. Dernæst skal du vælge 'Indstillinger' og vælg 'Generel' i sidebjælken. Klik nu videre 'Administrer din konto' og efter det klik, muligheden 'Deaktiver din konto'.
- Når du har gennemført de foregående trin, vil du blive bedt om at indtaste adgangskoden igen af sikkerhedsmæssige årsager. Følg instruktionerne og følg trinene for at bekræfte din beslutning.
- Hvis du planlægger at annullere dit valg, kan du genaktivere din konto ved blot at logge ind med e-mail og adgangskode. Din profil vil blive fuldstændig gendannet.
Læs også: Sådan ryster du enheden for at tænde lommelygte på Android [Uden rod]
Slet en Facebook-konto
Inden du siger farvel til Facebook, kan det være værd at downloade data. For at gøre det samme skal du gå til kontoindstillingerne som beskrevet i de foregående trin. Tryk derefter på indstillingen 'Dine Facebook-oplysninger' og tryk på 'Download dine oplysninger'. Vælg de ting, du vil have i din fil, og fortsæt med at oprette og downloade filen. Vi anbefaler også, at du afbryder alle apps og tjenester fra din konto.
Nu hvor du har gjort dette, skal du følge disse trin for permanent at slette din FB-konto:
- Klik på rullemenuen med trekanten i øverste højre hjørne af Facebook-webstedet, og vælg
- Vælg indstillingen 'Dine Facebook-oplysninger' i venstre sidebjælke. Tryk nu på muligheden 'Slet din konto og dine oplysninger' . Ved at fortsætte bliver du bedt om at downloade dataene. Gør det, hvis du ikke allerede har gjort det, og tryk på 'Slet konto'.
Hvis du ombestemmer dig inden for 30 dage efter anmodningen om kontofjernelse, kan du logge på igen med e-mail-id'et og adgangskoden for at fortryde processen. Eller alle dine data slettes permanent fra platformen, og du vil ikke kunne få adgang til dem senere.


