iOS 13 giver dig mulighed for at spare penge ved at underrette dig, hvis du sletter en app, der indeholder abonnementer
Applikationerne bruger forskellige betalingssystemer for at holde sig flydende og give deres brugere eksklusive tjenester eller produkter. En af de mest anvendte i mobil er månedlige abonnementer, som giver adgang til premiumfunktioner til relativt lave månedlige gebyrer, selvom sidstnævnte afhænger af hver udvikler. Tanken er, at disse udgør en kilde til stabil indkomst for virksomheden, så de fortsat kan forbedre tjenesten.
I App butik , denne type abonnementer og betalinger i appen er meget kontrollerede. Alle af dem skal gå gennem Apples betalingsgateway, som har skabt betydelig kontrovers i de senere år på grund af de kommissioner, som virksomheden har pålagt. Tak til dette, Æble kender perfekt abonnementerne, der er knyttet til applikationerne på vores enheder eller i det mindste dem, som vi har erhvervet fra iOS.

Med iOS 13 , Apple bruger disse oplysninger til at give påmindelser om de abonnementer, vi har indgået kontrakt, så når vi prøver at afinstallere en app med et aktivt linket abonnement, starter iOS en advarsel. Hurtigt, og som Federico Viticci informerer fra Twitter, vil vi have mulighed for at administrere vores abonnementer eller blot holde betalinger aktive uden at foretage ændringer.
Aldrig set denne alarm før - Apple fortæller dig nu, om en app, du sletter, stadig har et abonnement aktivt. Godt træk.
(Taget på iOS 13 beta 2.) pic.twitter.com/WU57nS8Ziv
- Federico Viticci (@viticci) 18. juni 2019
Denne funktion, selvom det synes unødvendigt for mange, vil undgå utilsigtede tilbagevendende betalinger, som i mange tilfælde ikke refunderes. Nogle gange antager vi simpelthen, at sletning af en app og afslutning af den vil deaktivere alle betalinger, eller vi er ikke sikre på, om vi har deaktiveret den og ikke ved, hvor abonnementsindstillingerne skal findes. Med dette løses disse problemer for brugerne af abonnementerne i iTunes.


