K Drive Races-placeringer: Alt hvad du behøver at vide

K Drive Races-placeringer

Hvad ved du om placering af K-løb? Warframe er et meget fantastisk spil, der blev introduceret til Microsoft Windows tilbage i marts 2013. Spillet blev udgivet og udviklet af Digital Extremes. Spillet byder på masser af funktioner og en ny spilarena, det sætter spillerne i. For dem, der ikke ved, er Warframe spillet er et gratis at spille action-spil og tredjepersons action-skydespil multiplayer, hvor spilleren kontrollerer holdmedlemmerne kendt som Tenno. Deres vigtigste dagsorden er at besejre forskellige fraktioner, der er inden for spillet og beskytte Jorden mod nedrivning.

Tenno-krigerne bruger deres Warframe kombineret med forskellige andre evner til succesfuldt at udføre opgaverne i spillet. Imidlertid gjorde spillet sin egen vej til Nintendo Switch-platformen i november 2018.

Nå, K-drive-løb er også tilgængelige i Warframe-spillet, der finder sted i Orb Vallis, og når du gennemfører det, tjener du Standing for the Ventkids. Hvis du vil vide alle placeringer af K Drive-løbene i Warframe-spillet, lander du så på det rigtige sted. Nå, i denne artikel lærer du om placeringen vedrørende K Drive Races.

Warframe: K Drive Races Locations

K Drive Løb

K Drive-løbene er designet til Ventkids, hvor du skal gennem mange passeringsporte, mens du monterer K Drive. Når du med succes når den sidste port i dalen inden for en given tidsfrist, vinder spilleren Player Standing for Ventkids. Der er 22 løb, der er spredt over Orb Vallis, men kun 5 løb er aktive på samme tid. Du kan opdatere løb dagligt eller stående grænser. De aktive løb, der er tilgængelige, er dog en popup på minikortet, når du kommer tæt på det.

Den øjeblikkelige måde at flytte til et K Drive race sted er ved blot at bruge Archwing til at flyve over alle placeringer. Du kan også oprette et brugerdefineret K Drive, som du kan montere på Orb Vallis, og du vil derefter se aktive løb på dit kort. Denne funktion er dog tilgængelig til stationær pc. Hvis du går videre med løbet, skal du kontakte en Ventkid ved løbemarkøren, og du har en hel uge til at gennemføre K Drive-løbet.

Her er kortet, der viser alle de 22 K Drive-placeringer i Orb Vallis i Warframe-spillet:

Hver gang du passerer gennem en port, får du 500 K Drive Affinity og ekstra 5 sekunder tilføjet til din race grænse. Når du når den endelige port, når den er forbi, giver du dig mulighed for 2500 K Drive Affinity. Her er en tabel, der viser løbets navn, K Drive Affinity i alt eller et antal porte: