Sådan sletter du alle indlæg på Facebook

9. januar 2020 49 Visninger Sådan sletter du alle indlæg på Facebook

Denne S-zone lærer dig, hvordan du sletter alle opslag på Facebook. Guiden dækker trin til at slette alle opslag på Facebook fra en pc, Android og iPhone.





Gennemse indlægsemner



Sådan sletter du alle indlæg på Facebook fra en pc

Sådan sletter du alle indlæg på Facebook fra en pc
  • Åben facebook.com fra en browser på din pc. Log derefter på med din e-mail eller telefon og adgangskode.
Sådan sletter du alle indlæg på Facebook fra en pc
  • Øverst til venstre i dit Facebook-nyhedsfeed skal du klikke på dit profilbillede. Din Facebook-profil åbnes.
Sådan sletter du alle indlæg på Facebook fra en pc
  • Rul ned til Indlæg og klik Administrer indlæg . Alle dine Facebook-opslag åbnes, så du kan vælge dem.
Sådan sletter du alle indlæg på Facebook fra en pc
  • Nedenfor i venstre rude på siden Sendt af , Nogen som helst vil blive valgt som standard. Klik på for at få vist dine indlæg Du .
Du kan kun slette dine egne indlæg. For indlæg, der er delt på dit nyhedsfeed af andre brugere, kan du kun skjule indlæggene eller fjerne taggen af ​​dig selv fra indlæg, du blev tagget. Sådan sletter du alle indlæg på Facebook fra en pc
  • For at vise indlæg for en bestemt dato skal du rulle ned til Dato postet og klik på Alle drop-down.
Sådan sletter du alle indlæg på Facebook fra en pc
  • Marker afkrydsningsfeltet over hvert indlæg, du ønsker at slette, i højre rude på siden. For at vælge alle indlæg under en dato skal du markere afkrydsningsfeltet ud for datoen.
  • Som et eksempel, da jeg markerede afkrydsningsfeltet ud for januar 2020, blev alle de indlæg, jeg har delt i januar 2020, alle valgt (i alt 10 indlæg).
Sådan sletter du alle indlæg på Facebook fra en pc
  • For at vælge op til maksimalt 50 på én gang skal du rulle ned og markere afkrydsningsfeltet ud for den foregående måned. I mit eksempel tjekkede jeg december 2019. Jeg har nu valgt i alt 18 indlæg.
Sådan sletter du alle indlæg på Facebook fra en pc
  • Fortsæt med at vælge måneder, indtil du har valgt 50 indlæg. Klik derefter nederst til højre på siden Næste .
For at kunne slette indlæggene skal du sikre dig, at du kun vælger de indlæg, du har delt. Hvis du vælger indlæg, der er delt på din tidslinje af andre personer eller indlæg, du er blevet tagget, vil muligheden for at slette indlæggene IKKE være tilgængelig i det næste trin. En måde at afgøre, om du har inkluderet indlæg fra andre mennesker, er ved at klikke Næste , det Administrer indlæg pop op bliver grå ud Slet indlæg mulighed. Så min anbefaling er at klikke Næste hver gang du markerer feltet ud for en ny måned. Hvis Slet indlæg indstillingen er nedtonet annuller, og fravælg derefter måneden og prøv igen.
  • Når du klikker Næste , det Administrer indlæg pop op vil vise muligheder, vælg Slet indlæg . Klik derefter nederst til højre i pop op-vinduet Færdig . Alle de valgte indlæg vil blive slettet.
Sådan sletter du alle indlæg på Facebook fra Android

Sådan sletter du alle indlæg på Facebook fra Android

Sådan sletter du alle indlæg på Facebook fra Android
  • Åbn Facebook-appen på din Android-telefon. Log derefter på med din Facebook-konto (hvis du ikke har logget ind på appen før).
Sådan sletter du alle indlæg på Facebook fra Android
  • Tryk på de 3 linjer øverst til højre i appen. Tryk derefter på Se din profil . Din Facebook-profil åbnes.
Sådan sletter du alle indlæg på Facebook fra Android
  • Rul ned til Indlæg og tryk Administrer indlæg (tandhjulsikonet ved siden af Indlæg ).
Sådan sletter du alle indlæg på Facebook fra iPhone
  • Hvornår Administrer indlæg siden åbnes, tryk på den hvide cirkel øverst til højre for hvert indlæg, du vil slette (du kan kun slette dine egne opslag). Indlægget vil blive valgt.
  • Vælg op til 50 indlæg i én batch. Når du vælger indlæg, vil det valgte nummer blive vist øverst til venstre på skærmen. Når du har valgt op til 50 indlæg, skal du trykke på øverst til højre på skærmen NÆSTE . 3 muligheder vil blive vist nederst på skærmen.
  • Til sidst, for at slette alle valgte indlæg på Facebook, skal du trykke på fra de viste muligheder Slet indlæg .
Hvis du inkluderer indlæg, der er delt på din tidslinje af andre personer eller indlæg, du er blevet tagget, Slet indlæg indstillingen bliver nedtonet.

Sådan sletter du alle indlæg på Facebook fra iPhone

Sådan sletter du alle indlæg på Facebook fra iPhone
  • Åbn Facebook-appen på din iPhone. Så, hvis du endnu ikke har logget ind på appen, skal du logge ind med din Facebook-konto.
  • Øverst til venstre i appen skal du trykke på dit profilbillede. Din Facebook-profil åbnes.
  • Når din Facebook-profil åbner, skal du rulle ned til Indlæg og tryk Administrer indlæg .
  • Derefter på Administrer indlæg side, skal du trykke på den grå cirkel i venstre side af hvert indlæg, du vil slette (du kan kun slette dine egne opslag). Indlægget vil blive valgt.
  • Tilføj flere indlæg til listen (op til 50 indlæg kan slettes i én batch). Antallet af indlæg, du har valgt, vil blive vist nederst til højre på skærmen.
For at kunne slette alle valgte indlæg skal du kun inkludere dine egne indlæg. Hvis du inkluderer indlæg, der er delt på din tidslinje af andre personer, eller indlæg, du er blevet tagget, bliver sletningsmuligheden nedtonet.
  • Når du har valgt op til 50 indlæg, skal du nederst til venstre på skærmen trykke på sletteikonet.

Det er så nemt at slette alle opslag på Facebook (op til 50 opslag kan slettes i en enkelt batch)! For at slette alle dine Facebook-opslag skal du gentage trinene ovenfor og vælge dine opslag i batches af 50.

Jeg håber, du fandt denne S-zone nyttig. Hvis du fandt det nyttigt, skal du stemme ja til spørgsmålet Var dette indlæg nyttigt nedenfor.



Alternativt kan du stille et spørgsmål, efterlade en kommentar eller give feedback med formularen Efterlad et svar, der findes i slutningen af ​​denne side.



Endelig, for flere sociale medier S-zoner, besøg vores sociale medier, hvordan man-side.