Sådan sletter du en sendt besked på Snapchat
Snapchat er en app baseret på midlertidigt tilgængelige oplysninger. Dine historier udløber, og dine chatbeskeder udløber. Det er det, der driver engagement med app-brugere. Hvis du ikke interagerer med indholdet, når det er tilgængeligt, kan du muligvis ikke gøre det senere. Snapchat har tilføjet en ny funktion til din chat, der giver dig mulighed for at slette en besked sendt på Snapchat. Fungerer med en-til-en chattråde og gruppechat-tråde.
Sådan sletter du en besked sendt i Snapchat.
Sådan sletter du en sendt besked på Snapchat
Du skal først opdatere Snapchat-appen til den seneste tilgængelige version. Denne funktion er blevet tilføjet og fungerer via en appopdatering. Det betyder også, at hvis dine venner bruger en tidligere version af appen, kan du muligvis ikke slette en besked sendt i chattråden.
- Når du har opdateret appen, skal du sende en besked til en kontakt, der ved, at du kører den seneste version af appen.
- Tryk og hold den besked, du lige har sendt, og en menu vises.
- Du burde have en 'Slet' mulighed der.
Denne funktion kræver, at nok betingelser er opfyldt for at fungere. Med vores indledende test vil knappen Slet simpelthen ikke blive vist. Når du sletter en besked for første gang, fortæller Snapchat dig, at den vil forsøge at slette den fra dine venner, men den kan ikke altid gøre det. Dit websted er dårligt på internettet, eller en tidligere version af Snapchat er årsagen til, at annulleringen kan mislykkes.
Når du sletter en besked, vises handlingen i chatten kun fra dig, eller du vil se beskeden 'Du har slettet en chat' fra din side, dog vil din ven ikke se den samme besked til sidst.
Læs også: Udskriv direkte fra din Android-smartphone
Den bedste måde er at slette beskeden så tidligt som muligt. Hvis din ven har set en besked, er der ingen måde at gendanne den på, hvilket betyder, at du med en aktiv chat har meget lidt tid til at reagere. Med gruppechat har du lidt mere margin. Det ser ud til, at så længe alle i gruppen ikke har set beskeden, er det stadig muligt at gendanne den. Vi udledte det på baggrund af den lille demonstration, at Snapchat tilbyder ny funktionalitet. Hvis du har en gruppechat med 6 personer og sender en besked, som kun 3 eller 4 har set, kan du stadig hente den.
Sådan sletter du alle beskeder
Vil du gå ud over en enkelt besked? Du kan også slette hele samtalen, mere eller mindre.
- Gå først til skærmbilledet Venner.
- Hold derefter den beskedtråd, du vil slette.
- En pop op-menu vises.
- Vælg Mere, og tryk derefter på Ryd samtalehistorik.
Dette fjerner hele samtalen fra din vens skærm. Det sletter ikke sendte eller gemte beskeder, men det er en god måde at sortere dine venners skærm, så du nemmere kan finde de vigtigste samtaler.


