Brugervejledning om fortrolighedsindstillinger til zoomopkald

Privatlivsindstillinger for zoomopkald: Dette år ændrer virkeligheden i vores liv med COVID-19. Nogle fagfolk arbejder hjemmefra, og studerende tager deres online klasser. Brugen af ​​e-handelsportaler, online supermarkeder og onlineapoteker steg eksponentielt. Men folk kan få alle nyttige og unødvendige genstande leveret til deres dørtrin.





transkriberingssoftware gratis mac

Selvom den nuværende situation beordrer social afstand. Næsten mennesker kan oprette forbindelse til andre ved hjælp af videokonference-softwaren Zoom. P2P-softwareplatformen er god til telearbejde, videokonferencer, online vejledning, lydkonference og live chats. Zoom-applikationen er i nyhederne for sikkerheds- og privatlivsproblemer. Det er ret sandt for spørgsmålet om forbedring af zoom-bombning, hvor ubudne brugere krænker og forstyrrer møder. Beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed kan sikres i Zoom ved at ændre indstillinger.



Privatlivsindstillinger for zoomopkald

Kom lad os tage et kig:

Aktivér venteværelser

Administratorerne har autoritet til at indstille venteværelserne på gruppeniveau, brugerniveau eller kontoniveau. Venterum kan også bruges til alle mødedeltagere. Derudover kan administratorer reducere venteværelserne kun til gæster, der ikke føjes til deres konti. Når venteværelser gøres obligatoriske af mødeværterne. Derefter kan de altid tændes ved hjælp af indstillingsmenuen, der findes i deres brugerprofil.



Konfigurer mødeadgangskoder

Zoom gør det muligt for sine brugere at indstille adgangskoder til bestemte møder. Adgangskoder kan også aktiveres på gruppeniveau, kontoniveau eller brugerniveau til alle online møder eller webinarer. Zoom-ejerens konti eller administratorer har beføjelse til at låse indstillinger for adgangskode. Gennem dette har alle webinarer og onlinemøder på den specifikke konto brug for adgangskoder.



hvordan du kan se din profil som en anden

Opret forbindelse med domæne

Brugere kan også deltage i møder, når deres e-mail-konti er på den godkendte liste. De kan også deltage i møder ved blot at logge ind på en zoomkonto, forudsat at de er bekræftede brugere. Deltagere, der har et administreret domæne, har slået deres konto til. De har også autoritet til at implementere Single Sign-On (SSO), når de har brug for at logge ind med det specifikke domæne. På den anden side kan brugere kun få adgang til at logge ind med Facebook eller Google.

Deaktiver Deltag inden vært

Deaktivering af Join Before Host sikrer unødvendige mennesker fra at ødelægge et møde. Denne funktion er dog afgørende for at styre et møde, når den primære vært ikke er tilgængelig. Oprindeligt bliver deltageren, der deltager i et planlagt møde, automatisk vært for mødet. Personen har fuld kontrol over mødet. Værten kunne også overtage, når han først kom til mødet.



Begræns skærmdeling

Standardindstillingsprogrammet Zoom gør det kun muligt for værter at dele skærme. Dette kan ændres, hvis værten har brug for andre medlemmer til at dele deres krævede skærme. Værten kan ændre denne indstilling under et møde ved at vælge pil op ved siden af ​​deleskærmen. Tryk derefter på Avancerede delingsindstillinger, og vælg fra indstillingen Hvem kan dele. Denne begrænsning er befordrende for at ignorere påtrængende deling af ubudne brugere under mødet.



Lås sessionen

Der er mange sikkerhedsfunktioner i Zoom, der gør det muligt for en vært at låse et møde, som ingen nye medlemmer kan deltage i dette møde. Når et møde er låst, kan medlemmer ikke selv indtaste ved hjælp af mødets id og adgangskode. Hvis du vil låse et møde, kan en vært trykke på medlemmer i den nederste ende af vinduet, når et pop op-vindue vises med en Lås møde-knap. Det foreslås at låse et møde, når alle medlemmer har tilmeldt sig.

Fjern en unødvendig bruger

Der er mange tilfælde, hvor et møde allerede er startet, og du støder på en unødvendig deltager. Derefter skal du få adgang til medlemsmenuen og derefter vælge brugerens navn, hvorefter mange valg vises. Ved at vælge indstillingen Fjern vil du slette den specifikke bruger. På denne måde kan mødet også afvikles perfekt uden forstyrrelser.

Rapporter en bruger

På et møde kan medværter og værter også rapportere brugere, der bryder servicevilkårene, til tillids- og sikkerhedsteamet. Handlingen kan træffes af holdet efter at have set på brugeren for enhver overtrædelse på platformen. Imidlertid kan en vært også dele en e-mail med detaljer. Såsom hændelsesdato, møde-id, brugerens navn og indtastning af overtrædelse.

hvordan man taber noget i roblox

Administrer optagelse

Ejerne af Zoom-kontoen og administratorer kan også administrere optagelse, som gør det muligt for dem at dele, se og slette. Optagelserne inkluderer lydbånd, videoer, chatfiler eller udskrifter. En vært kan gøre det muligt for medlemmerne at optage møder ved at aktivere optagelsesvalgene. Dette kan ændres ved at deaktivere optagelsesmuligheden.

Slå privat chat fra

I et Zoom-mødevindue er der en bestemmelse for medlemmer, der kan chatte privat. Sessionsværten kan deaktivere privat chat ved at trykke mere under vinduet. Vælg derefter Ingen under Tillad deltagere at chatte med et valg.

Galaxy S7 brugerdefineret rom

Konklusion:

Her handler alt om fortrolighedsindstillinger for zoomopkald. Er denne artikel nyttig? Har du nogensinde haft problemer? Har du fundet noget andet trick, som vi ikke kan dække i denne artikel? Fortæl os dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.

Indtil da! Bliv sikker 🥰

Læs også: