Hvad sker der, når nogen blokerer dig på WhatsApp

Blokerer nogen dig på WhatsApp? Ingen tvivl, WhatsApp er en fantastisk og fantastisk skabelse. Det er den hellige gral ved hurtige messaging-apps. Men nogle gange kan det også blive irriterende. For eksempel når mærker begynder at spamme dig ved hjælp af deres kampagner, eller en person sender uønskede tekster.





I disse situationer er det godt at slå disse kontakter fra. Imidlertid er det bestemt ikke nok at slå lyd fra af en kontakt. Hvis det er tilfældet, kan du derefter blokere kontakten, da blokering af nogen er helt anderledes end lydløs på forskellige måder.



Men vidste du, hvad der sker, når du har blokeret nogen på WhatsApp? Kan den blokerede person ringe til dig eller se dit profilbillede? Hvis du vil vide svaret på alle disse spørgsmål, så dyk nedenunder!

Nogen blokerer dig på WhatsApp -> Tjek tidligere post på Whatsapp

WhatsApp



At blokere nogen kan ikke påvirke deres tidligere tekstbeskeder eller mediefiler, for de forbliver på din mobil, indtil du fjerner dem manuelt.



Nye tekstbeskeder

Hvis du vil holde tingene private, kan WhatsApp ikke gøre det synligt, at en er blevet blokeret. Derfor ser den blokerede person stadig skrivefeltet og sender en besked, men beskederne kan ikke sendes til dig.

Når du har blokeret nogen, kan du også miste muligheden for at kontakte dem på WhatsApp. Og hvis du vil sende en besked, vil WhatsApp advare dig om, at du først vil fjerne blokeringen af ​​denne person.



Sikkerhedskopiering og vis blokeret kontakt

Når du har blokeret en kontakt, kan de beskeder, der modtages i løbet af den tid, kontoen blev blokeret, ikke vises på din mobil. Du kan ikke hente disse meddelelser.



Hvis vi taler om blokering og fjernelse af blokering, ved du måske ikke, at VPN-tjenester som NordVPN giver dig mulighed for at fjerne blokering af nogle tjenester, der muligvis er blokeret ved hjælp af dine internetudbydere. Det hjælper dig også med at være anonym på internettet. Vi anbefaler NordVPN for sit enorme servernetværk og sikkerhedsbeskyttelse.

Læs kvitteringer

Hvis du vil sammenfatte, tilbyder WhatsApp tre slags kryds eller afkrydsningsfelter for at vise meddelelseskvittering. Et enkelt gråt afkrydsningsmærke viser, at meddelelsen blev sendt. Men det dobbelte grå kryds betyder, at beskeden blev leveret, og det dødbringende blå kryds betyder, at beskeden blev læst af nogen.

Når en blokeret person sender en sms til dig, vil denne person se et enkelt gråt flueben, når meddelelsen ikke leveres til dig.

Intet opkald eller opkald

Også den blokerede person ringer stadig til dit WhatsApp-nummer, men WhatsApp kan ikke advare dig om det. Det vil sige, der vil ikke være noget indgående opkald på din side. Du ringer heller ikke til en blokeret kontakt, før du fjerner blokeringen af ​​denne kontakt.

Status: Online og sidst set

Der er to slags status på WhatsApp: sidst set eller online. Når du er aktiv på WhatsApp, dvs. når appen kører i forgrunden, vil dine WhatsApp-kontakter se din status som online. Den sidst viste status viser sidste gang personen brugte WhatsApp. Mens du kan deaktivere den sidst viste status, kan du ikke slå online-status fra.

Men efter at du har blokeret nogen, kan de ikke se, når du er online. Statusområdet nederst på dit navn i chattråden vises tomt. Det kan også være sandt fra din side. Det betyder, at du heller ikke kan se deres online status.

Blokering af nogen ødelægger evnen til at se det sidst set. Begge kan ikke se hinandens sidst set.

Profilbillede:

Når du blokerer nogen, kan de ikke være i stand til at se dit profilbillede, snarere end at se standard WhatsApp-profilbilledet for din kontakt.

Du kan dog også se den blokerede persons aktuelle og fremtidige profilopdateringer, indtil de også blokerer dig.

Om & Status

Nå, WhatsApp tilbyder også privatlivs- eller sikkerhedsindstillingerne for kortvarige status aka historier. Hvis du blokerer nogen, kan vedkommende ikke se vores historier eller status.

Tilsvarende vil din tekstlige status eller Om være skjult for den blokerede kontakt. Også deres About vil også være synlig for dig. Du kan se alle ændringer, der er foretaget.

Forskellige grupper

Nå, chatgrupper forbliver upåvirket, når du har blokeret nogen. Det betyder, at I begge kan se meddelelser fra i jeres fælles grupper.

Tror du, at blokeret kontakt er fjernet fra dine kontakter

Nej. At blokere en kontakt kan ikke fjerne dem fra din kontaktliste eller fra telefonbogen. For at fjerne en kontakt skal du slette dem fra telefonens kontaktliste.

uenighed om, hvordan du rydder en kanal

Nogen blokerer dig på WhatsApp -> Sådan gør du:

Hvis du vil blokere nogen på din mobiltelefon, skal du klikke på ikonet med tre prikker øverst til højre på WhatsApp. Gå over til Indstillinger> Konto> Privatliv> Blokerede kontakter. Klik på ikonet Tilføj, og vælg den kontakt, du vil blokere.

På iPhone skal du gå til Indstillinger> Konto> Privatliv> Blokeret> Tilføj ny. Vælg derefter den kontakt, du gerne vil blokere. Hvis du vil fjerne blokeringen, skal du gentage trinnene og fjerne kontakten fra den blokerede liste.

Hvis du vil blokere ukendte numre, skal du flytte til chat og klikke på indstillingen Bloker.

Tjek hvem der blokerede dig på Whatsapp

Der findes ingen direkte måde eller app, der giver dig mulighed for at kontrollere de mennesker, der har blokeret dig. Men hvis du tror, ​​at nogen blokerer dig, er det tid til at kontrollere noget, der sker, når nogen blokerer dig.

Oprindeligt forsvinder online-status eller sidst set. Derefter får du et enkelt kryds for dine meddelelser, og til sidst kan du ikke se kontaktens profilbillede. Hvis alle af dem bliver sande, kan det vise, at du er blevet blokeret.

En alternativ måde at kontrollere, at du er blevet blokeret, er at oprette en gruppe og føje den person til den. Hvis du nemt kan tilføje dem, betyder det, at de ikke kan blokere dig. Men hvis du ikke kan tilføje dem, er det dårligt for dig, at du muligvis er blevet blokeret.

Konklusion:

Her handler alt om hvad der sker, når nogen blokerer dig på WhatsApp. Mens blokering af nogen er ret simpelt eller let. Men det er et vanskeligt skridt at ignorere kommunikation med nogen. Du kan ikke være i stand til at hente de sendte beskeder eller markere den blokerede persons profilbillede. Så tænk nøje, inden du blokerer nogen.

For yderligere spørgsmål og spørgsmål, lad os det vide i kommentarfeltet nedenfor!

Læs også: