Tjek, hvem der har set din snaphistorie på Snapchat

Sådan tjekker du, hvem der har set din snaphistorie på Snapchat

Din Snapchat-historie giver dig mulighed for at dele et billede eller en video med alle dine Snapchat-venner i 24 timer. I modsætning til et normalt Snapchat-billede eller -video, som du kan se én gang, kan Snapchat-historier ses igen og igen, indtil de er ødelagt 24 timer efter, at de er lagt ud. Du kan også se, hvor mange af dine venner på Snapchat, der har set deres Snapchat-historier og deres navne.





Da WhatsApp introducerede 'set'-funktionen, var folk vrede. Funktionen gjorde det umuligt at ignorere en besked eller svare uden en meget gyldig grund. Endelig har andre beskedapps erhvervet og replikeret denne funktion. Alle har en måde at deaktivere det på, i modsætning til Snapchat. Dette fortæller dig, på godt og ondt, præcis, hvornår nogen har set dine opdateringer, beskeder, eller hvornår han skriver. Snapchat sender dig bogstaveligt talt en notifikation, når en af ​​dine kontakter begynder at skrive. Der er ingen måde at skjule din aktivitet i appen, og dette er gyldigt for din Snapchat-historie. Du kan nemt se, hvem der så din Snap-historie.



hvordan man kører filudforsker som administrator

Læs også: Gem data på Snapchat med rejsetilstand

Tjek, hvem der har set din Snap-historie

Åbn Snapchat, og rul til venstre for at få adgang til Stories-skærmen. Du burde allerede have en aktiv snaphistorie. Tryk på din historie. Pas på ikke at trykke på nogen af ​​de tre sideknapper.



 snapchat-historier



Når du trykker på din historie, begynder den at spille. Hvis du ser på denne skærm, vil du bemærke en lille pil i bunden. Rul op på denne pil. Et panel åbnes, der afslører, hvor mange mennesker der har set din snaphistorie. Du kan se det samlede antal visninger i øverste venstre hjørne. Ved siden af ​​ham kan du se, hvor mange gange din historie er blevet gengivet.

Begrænsninger

Snaphistorier har en begrænset varighed på 24 timer. Dette begrænsede liv betyder, at dine følgere/venner/offentlige på Snapchat kun kan se din historie på det tidspunkt. Ligeledes kan du kun tjekke, hvem der har set din snaphistorie, så længe den er tilgængelig.



Når din historie har kørt sit forløb, altså de 24 timer udløber, kan du ikke længere tjekke, hvor mange visninger du har i din historie. Hvis du derefter tilføjer flere snapshots til din historie, kan du kun tjekke visningerne af den historie. Ældre snapshots i en historie udløber efter 24 timer. De visninger, du ser i en historie, er til snapshots, der stadig er inden for 24-timersperioden.



popcorn-tid på chromecast

Hvis du vil begrænse, hvem der kan se din historie, kan du gøre det. Du kan tillade alle dem, der følger dig, at se din historie eller begrænse den til kun dine venner. Venner er mennesker, der følger dig og følger dig. Hvis du begrænser synligheden af ​​din øjeblikkelige historie kun til venner, vil de personer, du ikke følger, ikke kunne se din historie.

Læs også: Sådan sletter du en sendt besked på Snapchat

Hvis du vil dele en tilføjelse med et begrænset antal venner, er din historie ikke den bedste måde at gøre det på. I stedet er det bedre at oprette en gruppe på Snapchat og dele din historie med gruppen.